torsdag den 30. marts 2017

Dagens arbejde


I dag har været rigtig hård. Reglerne for at havde en SKP gør at der hver tredje måned skal revurderes, og dette koster mig ufattelige mængder energi. Faktisk koster det ca. 14 dage på hver side af mødet! Og så kan man jo godt regne ud at der er mindre tid til udvikling og få det bedre når 4 måneder om året bruges på dette.
Zorro på ryggen i sin sækkestol, når jeg tager en lur på gulvet er det ofte delvis i den.

mandag den 20. marts 2017

En brækket vinge


På eftermiddagsturen forleden fandt Zorro en råge med brækket vinge, jeg var ved at kalde ham væk fra hvad der lignede en død fugl da han var 1-2 meter fra den, først da begyndte den at gå. Den stakkels fugl havde tydeligvis brækket venstre vinge. En fugl der først går sin vej der, har det rigtig skidt.

lidt sløret da jeg måtte zoome meget.

tirsdag den 14. marts 2017

Servicehundes virkning på psyken undersøges i Danmark


I dag i metroxpress har jeg set en lille artikel som glæder mig. Det gør den af to årsager dels den at der kommer fokus i medierne på at psykisk servicehund også er en reel ting, men ikke mindst at danske forskere undersøger hvordan hundene virker på psyken, det danske sundhedsvæsen oplever jeg nemlig ofte kun at ville lytte til dansk forskning. Forhåbentlig kan dette forsøg åbne dørene for mange med behov for servicehund.

set i metroxpress kilde: MX.dk

mandag den 6. marts 2017

Hip hurra - fødselsdag med hundelagkage.


I dag bliver Zorro 1 år, så hurtigt tiden går, da jeg mødte ham første gang som 3 uger gammel var han ikke større end en lille pose lakridser. Faktisk vidste jeg ikke han fandtes for et år siden, jeg ringede nemlig til hans opdrætter dagen efter hvalpene var blevet født for at høre om jeg måske kunne se hendes hunde og om hun mon snart skulle havde hvalpe. Miraklet var at der den weekend var blevet født 4 skønne hvalpe, og jeg kunne komme om 3 uger og så kunne vi tale om det, for der kunne være en lille han hund til mig.

søndag den 5. marts 2017

Modeshow

En ting som er rigtig svær for mig er at handle tøj, min angst bliver så nemt tricket når jeg skal prøve det og jeg hurtig alt for udmattet til at mærke efter om det sider godt, for ikke at tale om at tage en beslutning. En fordel ved dette er selvfølgelig at jeg ikke får købt mig fattig i tøj, en ulempe at jeg nogle gange kun har 1 par bukser fordi jeg ikke orker at tage i byen og finde nye. Zorro er derfor ved at lære hvordan man tager med i prøve rum, og han er efterhånden ok til det.
Er ret vild med tasken her, men ville nok aldrig bruge den.